FUNDTEC

Especialistes en disseny i fosa de peces d'alumini

CONEIX-NOS

QUI SOM

A FUNDTEC ens hem especialitzat en la fosa de peces d’alumini per gravetat. Som una empresa moderna i en expansió, amb més de 30 anys d’experiència en aquest procés. Utilitzem els millors materials i productes i apliquem mètodes que al llarg dels anys ens han permès assolir els nostres objectius.

PROCESSOS

Amb el meticulós tractament de l’alumini fos (escoriat, desgasificat) i un perfecte control de temperatura, tant de l’alumini com del forn i les conquilles, partim amb la millor de les predisposicions per poder fondre qualsevol peça per complexa que sigui.

QUALITAT

Per a nosaltres el concepte de qualitat ha de quedar explícit en tots els nivells de la nostra feina. Del principi al final del procés. En el mateix producte i en el servei que l’acompanya.

SOLUCIONS FUNDTEC

 

Treballem per a una àmplia varietat de sectors a causa de l’àmplia implantació de les peces d’alumini en un mercat cada vegada més globalitzat. Entre d’altres: maquinària industrial, alimentació, automoció, mobiliari, equipament urbà, maquinària agrícola, etc.

Una fosa que ofereix solucions integrals.

Productes a mida, competitius en preu, i de màxima qualitat.

Solucions integrals des

Anys d'experiència

%

Qualitat total