AVÍS LEGAL
Informació general per donar compliment a la Llei d’Internet 34/2002:

Titular: Foneria Alumini Fundtec SL

C.I.F.: B-65721912

C/ Mallorca, 59 – Polígon Industrial “SUD-OEST” – 08192 (Barcelona).

Telèfon: +34 93 119 66 72

E-mail: info@fundtec.es

FUNDTEC, SL és propietària del nom de domini i pàgines en Internet a les quals s’accedeix a través de l’adreça www.fundtec.es

DADES REGISTRALS
De conformitat amb el previst en l’article 112 de la Llei 24/2001, de 27 de desembre, es comunica que l’escriptura autoritzada, pel Notari R. González Fuentes sota el número 2012/67 de protocol ha quedat inscrita.

SOCIETAT: Foneria Alumini Fundtec SL.

Tom: 42964, Foli: 216, Fulla: 420999, Inscripció: 1.

Data d’inscripció: 25 de gener 2012

POLÍTICA DE PRIVACITAT
D’acord amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, Empresa de Foneria Alumini Fundtec SL, i el seu lloc web www.fundtec.es compleix la legislació vigent respecte a la protecció de dades personals i de contacte dels seus subscriptors i els manté en la més estricta confidencialitat.

En concordança amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l’usuari accepta que les dades aportades per mitjà d’aquesta pàgina web siguin incorporats a fitxers titularitat de Foneria Alumini Fundtec SL, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats i el previsible enviament d’informació sobre ofertes, nous productes, serveis o altres motius pels quals aquest hagi de posar-se en contacte amb l’usuari/client.

Mitjançant l’ús, per part d’usuari, dels formularis de contacte i del correu electrònic facilitat en aquesta pàgina web, el client autoritza Foneria Alumini Fundtec SL a l’enviament de comunicacions comercials per correu ordinari i/o electrònic, així com al previsible contacte telefònic amb la finalitat d’oferir els serveis oferts.

La informació rebuda serà utilitzada exclusivament per a propòsits inherents a cada servei i no serà comunicada a tercers.

Així mateix, Foneria Alumini Fundtec SL guardarà les dades de caràcter personal que hagi recaptat i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats.

Els clients i/o usuaris de www.fundtec.es poden, en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició sobre les seves dades personals comunicant-ho per escrit a Foneria Alumini Fundtec SL.

C/ Mallorca, 59 – Polígon Industrial “SUD-OEST”. 8192 (Barcelona) o enviant un E-mail a info@fundtec.es