DISSENY

La nostra implicació amb la problemàtica del dia a dia del client és tal que ens porta a conèixer:

-la finalitat i utilitat del producte que se’ns demana que fabriquem,

-les exigències que aquest tindrà i els acabats superficials que el client vol.

I tot això ens permet assessorar al nostre client proposant:

-la utilització de l’aliatge més adequada,

-el disseny del motlle per l’obtenció de les peces amb l’estàndard de qualitat desitjat pel client,

-i tot això al millor preu possible.

FOSA

El fet de tenir màquines de basculació total, ens dóna molta llibertat a l’hora d’establir l’angle amb què omplirem els motlles sense haver de modificar-los i aconseguint en molts casos que la mateixa acció de bascular ens faciliti obtenir peces de difícil execució sense portar al límit la temperatura de l’alumini ni castigar la cavitat de la conquilla. Amb el meticulós tractament de l’alumini (escoriat, desgasificat) i un perfecte control de temperatura, tant de l’alumini com del forn i conquilles, partim amb la millor de les predisposicions per poder fondre qualsevol peça per complexa que sigui. La gran capacitat de fosa dels nostres forns ens permet obtenir el material necessari per a tota la jornada, independentment de la mesura, pes o quantitat de peces que volguem fondre.

ACABATS

A la nostra secció d’acabats completem el procés que ens portarà a obtenir una peça de qualitat. Tenim diferents sistemes de tall de ‘colada’ que utilitzem depenent del gruix, geometria o repetitivitat del procés. El polit pot anar des de només el desbast de la ‘colada’ fins al polit final per obtenir peces llestes per entrar en línia de pintura, anoditzat, metal·litzat o qualsevol altre tractament que se’ns demani.

MECANITZACIÓ

A la nostra fundició oferim el servei de mecanitzat. Aquest procés forma part de la nostra voluntat de servei, per això assumim la responsabilitat de lliurar les peces acabades segons els seus plànols i a un preu molt competitiu.

PRODUCTE

Fem peces d’alumini foses a gravetat complint els requisits dels nostres clients, peces de gran fidelitat dimensional, amb molt bon aspecte superficial i amb alta qualitat gràcies als aliatges utilitzats.